Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett varm vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 10 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
600 kcal (2512 kJ) |
nettovekt |
150 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
400 kcal (1672 kJ) |
energi |
116 kcal (483 kJ) |
fett |
9.4 g (mettet: 1.7 g) |
fett |
2.7 g (mettet: 0.5 g) |
karbohydrater |
59.9 g (sukker: 10.7 g) |
karbohydrater |
17.3 g (sukker: 3.1 g) |
protein |
14.8 g |
protein |
4.3 g |
salt |
1.7 g |
salt |
0.5 g |
fibre |
7.9 g |
fibre |
2.3 g |
Ingredienser
ris (36%), kidneybønner (15%), tomat, storfekjøtt (8%), solsikkeolje, løk (5%), potetstivelse, paprika (4%), glukosesirup, mais (2%), salt, modifisert stivelse (modifisert maisstivelse), hvitløk, spisskummen, kajenne (0.30%), koriander (0.30%), oregano, naturlig aroma