Mousse au Chocolat. En luftig sjokolademousse med sjokoladebiter (mørk sjokolade).
Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett kaldt vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 8 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
300 kcal (1256 kJ) |
nettovekt |
69 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
432 kcal (1807 kJ) |
energi |
158 kcal (660 kJ) |
fett |
14.5 g (mettet: 9.4 g) |
fett |
5.3 g (mettet: 3.4 g) |
karbohydrater |
60.6 g (sukker: 45.8 g) |
karbohydrater |
22.1 g (sukker: 16.7 g) |
protein |
12.0 g |
protein |
4.4 g |
salt |
0.4 g |
salt |
0.1 g |
fibre |
4.9 g |
fibre |
1.8 g |
Ingredienser
melkepulver (35%), sukker, modifisert stivelse (modifisert maisstivelse), kakao (14%), 8% sjokolade (kakao (46%), sukker, kakaosmør, smørolje, naturlig vanilje (0.40%), sitronsyre (E322))
Allergi informasjon
Inneholder soya, melk.
Kan innholde spor av: peanøtter, nøtter.