Pytt i panne. Potetmos med kjøttboller, purre, gulrøtter og hvitløk i en krydret bouillonsaus.
Tilberedelse
1. Riv toppen av posen ved rivehakket. Brett ut bunnen. Fjern oksygenfangeren.
2. Tilsett varmt vann til nivåmerket.
3. Rør godt rundt.
4. Lukk lynlåsen. La stå i 10 minutter.
5. Rør rundt.
6. Spis rett fra posen.
1 porsjon |
total energi |
600 kcal (2512 kJ) |
nettovekt |
134 gram |
holdbarhet |
48 måneder |
ernæringsverdi / 100 g |
unprepared |
prepared |
energi |
445 kcal (1863 kJ) |
energi |
117 kcal (486 kJ) |
fett |
20.5 g (mettet: 3.9 g) |
fett |
5.3 g (mettet: 1.0 g) |
karbohydrater |
47.2 g (sukker: 7.9 g) |
karbohydrater |
12.3 g (sukker: 2.1 g) |
protein |
14.2 g |
protein |
3.7 g |
salt |
2.3 g |
salt |
0.6 g |
fibre |
5.4 g |
fibre |
1.4 g |
Ingredienser
51% potetpulver (potet, emulgeringsmiddel (E471), sitronsyre (sitronsyre), konserveringsmiddel (E222)), solsikkeolje, melkepulver, 8% kjøttkaker (storfekjøtt, hvetestivelse, salt, muskat, pepper (1%), sitronsyre (sitronsyre, rosmarinekstrakt)), purre (4%), gulrøtter (4%), hydrolysert protein (mais, raps), glukosesirup, hvitløk (0.30%), pepper (0.06%)
Allergi informasjon
Inneholder gluten, melk.
Kan innholde spor av: peanøtter, nøtter.